dugmee

17 Mart 2013 Pazar

nihan giyim 2013 2014 parüse,kap modelleri fiyatları, kış tesettür giyim modelleri, Modern Tesettür Giyim, modern tesettür giyim tasarımları, muhafazakâr kadınlar, nihan giyim, nihan giyim pardesü modelleri 2013,


NiHAN GİYİM 2013 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONU,NİHAN 2013 YAZ ELBİSE MODELLERİ
Nihan giyim 2013 2014 sezonu ilkbahar yaz koleksiyonu sizlerle.Nihan giyim yine çok ık yine ok zarif.Açık renklerin beyaz ve mavinin edasıyla harika nihan giyim modelleri sizlerle.Pardesüler trençkotlar ve harika elbiseler siz değerli bayanlar için yine sayfamızda..
aşağıya Nihan giyim resmi web sitesinden aldığımız tanıtıcı nihan giyim yazsını koyuyorum

NİHAN, bayan hazır giyiminde, 1998 yılından itibaren bayan manto, kaban ve pardesü  takım, etek, tunik, gömlek, pantolon, ceket üretimi ile sektörde yer edinmiştir.
NİHAN, yıllık ortalama 150.000 adet üretim kapasitesi ile yurtiçi ve yurtdışı 200 ayrı noktadaki seçkin mağazalarda müşterileriyle buluşmaktadır. 12 yıldır büyüyen ve hızla gelişen NİHAN yurt içindeki seçkin satış noktalarıyla yer edinmiş ayrıca yurt dışındaki bir çok noktaya yaptığı ihracatla uluslararası marka değerini artırmak adına önemli adımlar atmıştır.
NİHAN, tesettür bayan giyim konusunda marka olmanın gururunu taşımaktadır. En yeni bayan elbise modelleri, tesettürlü giysiler, kapalı nişanlık modelleri, pardesüler, takımlar Nihan'ın her sezon kreasyonunda mevcuttur.Bayan elbisesi, hanımların alışveriş alışkanlıklarının başında gelir. Pardesü, eşarp ile de şıklıklarını tamamlamış olurlar. Şifon kumaş elbiseler, farklı tunik modelleri, bayan kap modelleri ile Nihan her sezon tesettür modasına damgasını vurmaktadır.
Bayan kıyafet modelleri, kap, kaban, pardösü, manto, bayan takım elbisede moda giyim, tesettür giyim denilince akla Nihan, Nihan denilince de şıklık akla gelir.
çok daha fazlası nihan giyim resmi web sayfasında sizlerle..
Alıntıdır: http://www.nihan.com.tr/















nihan giyim 2013 ilkbahar yaz modelleri,nihan giyim 2013 yaz koleksiyonu,nihan giyim 2013 2014 parüse,kap modelleri fiyatları, kış tesettür giyim modelleri, Modern Tesettür Giyim, modern tesettür giyim tasarımları, muhafazakâr kadınlar, nihan giyim, nihan giyim pardesü modelleri 2013, nihan kap, nihan kap modelleri, nihan pardesü, nihan pardesü modelleri 2014, nihan pardesü modelleri 2013, pardesü modelleri 2013, sonbahar kış tesettür giyim, Tesettür Giyim, tesettür giyim istanbul mağazaları, Tesettür Giyim Mağazaları, tesettür giyim markaları, tesettür giyim modası, tesettür giyim modelleri, tesettür giyim önerileri, tuğba & venn, tuğba venn pardesü modelleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder