dugmee

8 Ekim 2011 Cumartesi

2012 Pirelli Takvimi’nin İlk Görüntüleri!


2012 Pirelli Takvimi’nin İlk Görüntüleri!

Her yıl merakla beklenen ve birbirinden etkileyici kareleri ile ses getiren Pirelli Takvimi’nin 39’uncu sayısının kamera arkası görüntüleri gün ışığına çıktı.


Dünyanın önde gelen lastik üreticilerinden Pirelli, birbirinden güzel model ve aktrislerin yer aldığı Pirelli Takvimi ile her yıl adından söz ettirmeye devam ediyor. Pirelli, Mayıs 2011’de Korsika’nın güneyindeki Murtoli’de gerçekleştirilen çekimlerin backstage görüntüleri ile  2012 Pirelli Takvimi’ne dair ilk ipuçlarını verirken, 10 yaşından itibaren New York’ta yaşayan Mario Sorrenti, Pirelli Takvimlerinin  ilk İtalyan fotoğrafçı olarak öne çıkıyor.
 
Mario Sorrenti ile birbirinden güzel aktrisler ve mankenlerden oluşan çekim ekibi 39’ncu kez hayranlarıyla buluşacak olan Pirelli Takvimi’nin 2012 sayısı için Güney Korsika’nın Murtoli bölgesine gitti. Bonifacio’nun 60 km uzağında bulunan çekim noktası Akdeniz bitki örtüsüyle benzersiz bir
Pirelli Takvimi tarihinin ilk İtalyan fotoğrafçısı olan Mario Sorenti’nin objektifinin karşısına her yıl olduğu gibi bu yıl da her ayı temsilen yine birbirinden güzel 12 aktris ve model geçti. Bu yıl dünyaca ünlü İngiliz model Kate Moss da Pirelli Takvimi’nin yapraklarını süslüyor. Rinko Kikuchi, Saskia de Brauw, EditaVilkeviciute, yarı Amerikalı yarı Porto Rikolu Joan Small, Margaret Madè, Malgosia, Guinevere Van Seenus gibi isimlerin yanı sıra daha önce Pirelli Takvimi’ne konuk olan bilindik simalar da 2012 Takvimi için objektif karşısına geçti. Brezilyalı model Isabeli Fontana 2003’te Bruce Weber ve 2005’te Patrick Demarchelier 2009’da Peter Beard ve ve 2011’de Karl Lagerfeld ile Pirelli Takvimi’nde yer alırken, Rus Natasha Poly ise 2011 yılında Karl Lagerfeld ile Pirelli Takvimi için objektif karşısına geçmişti. Ukraynalı Mila Jovovich 1998 yılında Bruce Weber’in objektifine poz verirken İngiliz Kate Moss 1994’te Herb Ritts, 2006’da Mert ve Marcus’un objektifiyle Pirelli Takvimine konuk olmuştu. Lara Stoneise 2009’da Peter Beard ve 2011’de Karl Lagerfeld’in objektiflerine poz vermişti.
Kısa bir süre sonra New York’ta resmi tanıtımı yapılacak olan 2012 Pirelli Takvimi’nin backstage çekimlerini ise İtalyan fotoğrafçı Alessandro Scotti gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder