dugmee

12 Ekim 2011 Çarşamba

Düz Bir Karın için 10 Dakika, Zayıflama, 10 dakikada karın inceltme, karın düzleştirme, karın düzleştirme egzersizi, karın inceltme


Mart ayı geldi çattı. Bahar aylarına dolayısıyla ince, dar giysiler ve mayoların giyilmesine çok az kaldı. Günde 10 dakikalık bir egzersizle bir kaç hafta içinde karnınız toparlayabilirsiniz.
2- Sol bacağınızı açarak belinizi kırın ve sağ elinizle sol ayağınızı tutun. Başınız hareket boyunca elinizi takip etsin. Sonra diğer bacak ve el kombinasyonu ile hareketi tamamlayın ve 20 defa tekrarlayın. Hareketi bir kaç gün sonra zorlaştırmak isterseniz elinize en fazla 5 kilogramlık bir ağırlık alabilirsiniz.
1- Bacak, kalça, karın, kollar için: Bacaklarınızı mümkün olduğunca açarak düz olarak durun. Bedeninizi sağa bükerek sol kolunuzu açarak sağ tarafınıza yaylanın ve bir kaç saniye bekleyin. Aynı hareketi diğer yöne diğer kolunuzla yapın ve hareketi 20 defa tekrarlayın.
3- Bacak, omuz ve karın için: Yere uzanarak dizlerinizi bükün. Ellerinize ağırlık alarak dizlerinizi aşağı yukarı hareket ettirin. Bacaklarınız kaldırma anında mümkün olduğunca yere paralel olsun. Hareketi 20 defa tekrarlayın.
5- Bacaklar, karın ve göğüs için: Yerde uzanın. Ellerinizde ağırlık tutun ve bacaklarınızı sırayla karnınıza çekin. Bacaklarınızı en son noktaya kadar çekmeye gayret edin. Hareketi 20 defa tekrarlayın.

6- Bir önceki konumunuzu bozmayın. Bacaklarınızı karnınıza kadar çekerken belinizden öne doğru eğilin ve elinizdeki ağırlığı bacağınızın altından geçirin. Kol ve omuzlarınızı yere paralel tutmaya çalışın. 20 defa hareketinizi tekrar edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder