dugmee

2 Ekim 2011 Pazar

bolgesel zayiflama bolgesel incelme


bolgesel zayiflama bolgesel incelme

Bölgesel zayıflama vücutta istemediğimiz tüm bölgelerindeki yağları uzaklaştırmak anlamına gelir. Bu amaçla kullanılan yöntemlerden bazıları lipoliz, liposuction, aletler kullanılarak yapılan bölgesel zayıflamadır.
Türkiye de lipoliz uygulamaları sağlığa zararlı olabileceği gerekçesiyle Sağlık Bakanlığı tarafından yasaklanmıştır. Liposuction etkili bir yöntemdir, fakat cerrahi bir işlem olup tüm cerrahi işlemler gibi komplikasyonları yani riskleri mevcuttur. Bu sebeplerle bölgesel zayıflama için yeni aletler geliştirilmeye çalışılmıştır.
Bu cihazlardan bilimsel yayınlarla doğrulanmış ultrasonik zayıflama ön plana çıkmaktadır. Aşağıdaki merkezde odaklanmış ultrason teknolojisi kullanılmaktadır. Yani kullanılan enerji bölgesel olarak odaklanabilmektedir. Yağ dokusuna odaklanan ses dalgaları bu bölgede güçlü bir titreşim oluşturur( bu ses kulakla duyulamaz ve hafif ısıdan başka bir şey hissedilmez). Odaklı enerji yağ hücrelerinin zarlarını parçalar.
Parçalanan yağ hücreleri savunma hücreleri tarafından bölgeden uzaklaştırılır. İşlem 1 saat kadar sürmektedir. Her seansta minimum 2 cm incelme beklenir. Yani bir beden incelme söz konusudur. Diyet ve spor ile desteklenirse sonuçlar 2-3 bedene kadar çıkabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder